Calculator zoekt nieuwe uitdaging

Wij draaien het om, want dat is niet meer dan logisch. We vinden het fijn als jij bij ons komt werken. Dus horen we graag wat jij nodig hebt, om elke dag na je werk weer met plezier naar huis te gaan. Je mag ons uitdagen het beste uit jezelf te halen. Wij faciliteren!

Ontdek het zelf!

Dit klinkt toch te mooi om waar te zijn. Wij zijn overtuigd dat dat mogelijk is. Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt voel je je gelijk thuis. De sfeer die je ervaart, vind je ook terug bij jouw collega`s. Open, transparant, gedreven, plezier, deskundigheid, gezond ambitieus, samenwerken en flexibiliteit. Waardeer je dit niet of ben je daar niet naar opzoek, lees dan niet verder.

Waar?

Benieuwd wie Lont is? Wij een maatschappelijk verantwoorde organisatie en wij vinden dat er meer is dan bouwen alleen. Dit uit zich onder andere in diverse sociale projecten. Maar ook in activiteiten met en voor de collega’s.

Wat mag ik doen?

Lont, een familiebedrijf dat volgend jaar 100 jaar bestaat, zoekt een allround calculator voor zowel woning- en appartementenbouw als utiliteitsbouw. Vanaf het voortraject ben je binnen het team de persoon die op een innovatieve en gestructureerde wijze de kostprijzen van het uit te voeren werk in kaart brengt om tot een passende prijs te komen. Jij weet de bouwprojecten financieel inzichtelijk te maken voor projectontwikkelaars en projectleiders. Jouw kennis van prijsontwikkelingen en innovaties deel je met je collega’s.

Waar denkt Lont aan?

Wij denken dat onze nieuwe collega calculator bouw over de volgende ervaring, eigenschappen en kennis beschikt.

  • Hbo -werk- en -denkniveau op basis van relevante opleiding en ervaring.
  • Je hebt jouw calculatie ervaring opgedaan in de bouw en vastgoed.
  • Kennis van IBIS-Trad, Microsoft Office en Bluebeam.
  • Is geïnteresseerd in innovatie, automatisering en Building Information Modeling (BIM).
  • Werkt graag samen.
  • Je communiceert duidelijk, transparant en hebt een opgewekt karakter.
  • Je vindt het prettig om jezelf verder te ontwikkelen, hebt gezonde ambities.
  • Allround inzetbaar op woningbouw, utiliteitsbouw, appartementencomplexen, en winkelcentra.

Aanbod

Wij bieden jou uitstekende voorwaarden, afgestemd op jouw wensen. Een prima salaris, een goed pensioen en vanzelfsprekend, de bouw-cao wordt toegepast. Je krijgt een vaste aanstelling. Daarnaast investeren wij graag in jouw ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Contact?

De werving en selectie voor de vacature calculator wordt exclusief verzorgd door Multiselect. Wil je meer informatie bel, mail of app met Frank IJntema, fij@multiselect.nl of 06-52683606.