Werkvoorbereider
M|V - Fulltime

Lont staat voor vakmanschap en sociale innovatie. Vanuit die basis hebben wij zin om onze mouwen op te stropen en mee te bouwen aan een leefbare samenleving.

Aan het resultaat – van traditionele bouwwerken tot verrassende concepten – gaat bij ons altijd iets vooraf: met elkaar afstemmen wat we gaan neerzetten en vooral hóe we dat doen. Want bij bouwen bepaalt het proces de uitkomst. Om die reden werken wij graag in professioneel samenspel met opdrachtgevers, gebruikers en ketenpartners aan bestendige plekken voor alle facetten van ons bestaan.

Werkvoorbereider | M/V - Fulltime

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandige medewerker die, samen met de projectleider en uitvoerder zorgdraagt dat de (werk)voorbereiding en uitvoering zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt.

Plaats in de organisatie

De werkvoorbereider wordt projectmatig aangestuurd door projectleider en werkt nauw samen met uitvoerder/voorman. Functioneel valt de werkvoorbereider onder de manager operations.

Doel van de functie

  • Het voorbereiden en begeleiden van bouwprojecten op een dusdanige wijze dat ze voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen van zowel de klanten als de onderneming.
  • Is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de technisch voorbereiding en -ondersteuning voor en tijdens de uitvoering van een project.
  • Is verantwoordelijk voor alle technische verwerkingen en vastleggingen met betrekking tot zijn taakveld.
  • Verantwoordelijk voor een goede overdracht van stukken naar afdeling Service en Onderhoud.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ervaring in de functie.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Affiniteit en inzicht met bestaande bouw
  • Kennis van Word, Excel en eventueel 4PS.

Lees hier het functieprofiel

Arbeidsvoorwaarden

Een salaris volgens functieniveau 4/5 UTA-werknemer en een uitstekend en compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden wordt aangeboden. Daarnaast is de Bouw-CAO van toepassing. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan ontwikkeling en groei, dit van zowel de organisatie in totaal als van iedere medewerker. Doorgroeimogelijkheden behoren zeker tot de mogelijkheden. 

Interesse

Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie of ken je iemand die in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is? 

Mail je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Miranda Elzinga: m.elzinga@lont.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Miranda Elzinga: 0518-409393.