Start bouw appartementen ‘Stasjon Hurdegaryp’

Logo Stasjon Hurdegaryp

In juli 2023 start Lont met de uitvoering van nieuwbouwplan ‘Stasjon Hurdegaryp’. Onder deze naam verrijzen nabij het station van Hurdegaryp in totaal 32 appartementen verdeeld over twee gebouwen. Het ene gebouw omvat zestien appartementen bestemd voor de verhuur. Het andere gebouw betreft zestien koopappartementen. Hiervan zijn er actueel elf verkocht.

Over de appartementen

De zestien koopappartementen aan de Reidroas in Hurdegaryp krijgen een gebruiksoppervlak van 80-84 m² en worden verdeeld over vier woonlagen. Per woonlaag komen er vier appartementen. De appartementen op de verdiepingen zijn zowel per trap als met de lift bereikbaar. De appartementen beschikken naar keuze over twee of drie slaapkamers, een ruime badkamer, een separaat toilet, een buitenruimte in de vorm van een terras of balkon en een houten buitenberging. Bij ieder koopappartement hoort een eigen parkeerplaats.

Gerard van der Duim, directeur Lont: “Met de verkoop van elf van de zestien koopappartementen hebben we onze verkoopdoelstelling behaald. Dat houdt in dat we gaan bouwen. Onze bouwvoorbereidingen zijn dan ook in volle gang. In juli van dit jaar verwachten we te kunnen starten met de bouw.” De planning van Lont is om nog voor de bouwvak de funderingspalen aan te brengen. Beide appartementengebouwen worden gelijktijdig gerealiseerd.

www.stasjonhurdegaryp.nl