Klant aan
het woord:
Marc en Denise

Nieuwbouw betekent veel keuzes maken in korte tijd

Lont weet hoe belangrijk een thuis is. Goede afstemming met toekomstige bewoners is daarom heel belangrijk. Want er komt nogal wat op je af als je een huis gekocht hebt dat nog gebouwd moet worden.

Dat ondervonden Marc en Denise ook. We spraken hen in de achtertuin van hun woning in De Klamp in Leeuwarden waar ze sinds een half jaar met hun gezin wonen.

De ruime woning is een wereld van verschil met de woning die het stel in Amsterdam had. Denise: “Ik wilde daar heel graag weg. Ik heb er een geweldig leuke tijd gehad, maar het is er áltijd druk en dat wilde ik niet meer.”

Terug naar Friesland

Marc: “Ik wilde graag een huis kopen en in Amsterdam kon dat simpelweg niet. Bovendien wilden we beiden graag weer terug naar de rust. Ik kom oorspronkelijk uit Friesland en zo zijn we hier eerst tijdelijk gaan huren in Wiarda. Ik voelde al gauw dat áls we iets wilden kopen, we daar niet te lang mee moesten wachten. We gingen op zoek naar projecten in de buurt en bij toeval kwamen we uit bij het project De Sânlannen. Nadat we meer informatie hadden ingewonnen, besloten we ons in te schrijven voor een Sânhûs woning. Dat heeft goed uitgepakt voor ons!”

Na aankoop van een nieuwbouwwoning moeten kopers al snel veel knopen doorhakken over verschillende opties, keukenontwerp en inrichting van de badkamer. Daarom heeft Lont vakkundige kopersbegeleiders in dienst om klanten te helpen in het keuzeproces. De kopersbegeleiders van Lont hebben veel ervaring in de begeleiding van kopers van een nieuwbouwwoning. Zij bespreken het hele voorbereiding- en uitvoeringsproces samen met bewoners.

Nieuwbouw gekocht? Dan begint het grote puzzelen

Denise: “Ik vond het wel heel spannend. Niet alleen omdat het bij de aankoop van een woning om een flink bedrag gaat, maar ook door alle keuzes die we in korte tijd moesten maken, zoals het uitzoeken van de keuken en het bepalen welke meerwerkopties uit de koperkeuzelijst we wilden. In je enthousiasme denk je in het begin nog ‘we gaan voor alle extra’s’, maar onderaan de streep moet je toch keuzes maken.

Marc En Denise 2

Marc: “Lont hield ons sowieso goed op de hoogte. Je weet precies waar je aan toe bent, ze zijn professioneel en stipt. Afspraak is afspraak. Dat hoor je ook weleens anders bij andere bedrijven.”

“Uiteindelijk is er niets dat we anders hadden willen doen, het is een heerlijk thuis geworden! ”

Waarmee kunnen wij je helpen?

Neem contact op