Wij zoeken een gedreven projectleider m/v

Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Bij Lont bouwen we bewust aan een leefbare wereld. En daar zoeken we nu jouw hulp bij!

Werken bij Lont betekent jezelf ontwikkelen, als mens en als professional. Vakmanschap is de basis en ook vinden we eigen inbreng en verantwoordelijkheid belangrijk. Bij Lont laten we talenten graag groeien. Want hoe meer jij op je plek bent, hoe beter wij met elkaar kunnen meebouwen aan een leefbare samenleving.

Met bijna 100 jaar ervaring is Lont een begrip in Noord-Nederland. We ontwikkelen, bouwen, innoveren, restaureren en beheren. Dit doen we in de woningbouw, de agrarische sector, utiliteitsbouw en bestaande bouw.

Projectleider bestaande bouw | M/V - Fulltime

Wegens uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar een projectleider. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker die, samen met de werkvoorbereider en uitvoerder zorgdraagt dat projecten succesvol worden gerealiseerd.

Plaats in de organisatie

De projectleider geeft sturing en leiding aan projectteams dat bestaat uit een werkvoorbereider en uitvoerder/voorman. Functioneel valt de projectleider onder de manager operations.

Doel van de functie

Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van de organisatie en van iedere medewerker.
  • Het succesvol realiseren van projecten, waarbij klanttevredenheid en financieel resultaat met grote voldoende wordt behaald.
  • Het zodanig laten verlopen van processen dat werkzaamheden gestructureerd, transparant, planmatig en efficiënt plaatsvinden.
  • Het adviseren van projecten in voorbereiding om tot een vlotte overgang naar uitvoering te komen.

Functie-eisen

  • HBO-werk en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ervaring in de functie.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Leidinggevende kwaliteiten.
  • Kennis en inzicht in bedrijfs- en bouwprocessen.
  • Vaktechnische kennis.

Download hier uitgebreide functieomschrijving

Arbeidsvoorwaarden

Een uitstekend salaris en een compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden wordt aangeboden. Daarnaast is de Bouw CAO van toepassing. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan ontwikkeling en groei, dit van zowel de organisatie in totaal als van iedere medewerker. Doorgroeimogelijkheden behoren zeker tot de mogelijkheden.

Interesse

Heb je interesse in deze functie en wil je meer informatie of ken je iemand die in het profiel past en wellicht geïnteresseerd is?

E-mail je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar Ger-jo Sijtsma (HRM medewerker): g.sijtsma@lont.nl

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Ger-jo Sijtsma: 0518-409393

Past deze functie niet bij u maar maar wilt u toch werken bij Lont? Stuur dan een open sollicitatie via dit sollicitatieformulier