Ben jij onze nieuwe

Projectleider Nieuwbouw
32-40 uur

Dan is dit jouw nieuwe uitdaging! Door jouw planning, aansturing en bewaking weet je samen met jouw projectteam projecten te realiseren die naar tevredenheid van onze opdrachtgevers zijn. 

Prima salaris

Vast contract

Ontwikkel- en doorgroei-
mogelijkheden

Goed pensioen

Wy dogge it oars

Met 100 jaar ervaring is Lont een begrip in Noord-Nederland. Wij zijn een innovatief familiebedrijf en onderscheiden ons met maatwerkprojecten. We ontwikkelen, bouwen, innoveren, restaureren en beheren. Dit doen we in de woningbouw, de agrarische sector, utiliteitsbouw en bestaande bouw. Vanuit vakmanschap, innovatie en ondernemerschap zoeken we altijd naar manieren om bij te dragen aan een leefbare samenleving. Vol TROTS werken we volgens de kernwaarden Toegewijd, Resultaatgericht, Ondernemend, Toegankelijk en Sociaal. Dit is ons DNA.

Trots Logo
Lees meer over werken bij Lont

Jouw speelveld

Het projectteam uitvoering bestaat uit werkvoorbereiders, uitvoerders en timmermannen. Binnen dit team heeft iedereen zijn eigen taken en verantwoordelijkheden om te zorgen dat de uitvoering van een nieuwbouwproject voor alle partijen zo efficiënt en effectief mogelijk verloopt.

Hoe jij van toegevoegde waarde bent?

Je bereidt de projecten voor en begeleidt deze zodat ze voldoen aan de kwalitatieve en kwantitatieve eisen van zowel de klanten als die van ons. Verder: 

  • Geef je advies over de projecten in voortraject;
  • Laat je werkzaamheden gestructureerd, transparant, planmatig en efficiënt verlopen;
  • Ben je verantwoordelijk voor de (financiële) voortgangsbewaking;
  • Geef je leiding aan het projectteam en initieer en onderhoud je contact met opdrachtgevers en andere partners;
  • Zorg je voor de juiste veiligheids- en kwaliteitseisen op de projecten;
  • Zorg je voor een klantgerichte afhandeling en overdracht van de projecten aan de afdeling service en nazorg.

Wat breng jij mee?

Je kunt projectmatig werken en hebt een daadkrachtige en resultaatgerichte instelling. Verder:

  • Beschik je over hbo werk- en denkniveau op basis van relevante opleiding en/of ervaring;
  • Ben je communicatief vaardig en weet je mensen te enthousiasmeren en te verbinden;
  • Beschik je over leidinggevende kwaliteiten.

Bij ons kan je rekenen op

Vanaf het moment dat je bij ons binnenstapt voel je je direct thuis. We bieden een flexibele, veilige en open werkomgeving voor alle medewerkers. De sfeer die je ervaart vind je ook terug bij jouw collega’s. We hebben plezier met elkaar, vieren successen met elkaar en helpen elkaar als dat nodig is.

Bij ons is alles goed geregeld. We bieden een vast contract en een goed salaris. Een smartphone, laptop en leaseauto horen bij de functie. Vakantiedagen, verzekeringen en pensioen is geregeld volgens cao Bouw & Infra.

Maatwerk vraagt om vakmanschap. Dat betekent dat we graag investeren in jouw verdere ontwikkeling. Jij mag ons uitdagen het beste uit jezelf te halen. Wij faciliteren!

Contact?

Herken jij jezelf in wie wij zoeken? Neem dan contact op met Sandra van Tuinen (HRM) via s.vantuinen@lont.nl voor een kennismaking.

Solliciteer nu
Lees meer over werken bij Lont